Η ένωσή μας συμμετείχε στην Έκθεση Climatherm – Energy 2016, που πραγματοποιήθηκε 25-28 Φεβρουαρίου, στον εκθεσιακό χώρο του Athens Metropolitan Expo. H παρουσία μας ήταν εφικτή χάρη στην ευγενική παραχώρηση περιπτέρου από την πλευρά της διοργανώτριας εταιρίας και συγκεκριμένα της κας Κιβέρη, την οποία κι ευχαριστούμε θερμά.

Τα μέλη του Δ.Σ. είχαν την ευκαιρία να συναντηθούν και να ανταλλάξουν απόψεις με άλλα μέλη της Ένωσης, σχετικά με την πορεία της αγοράς αλλά και με την ανάγκη επικέντρωσης των προσπαθειών, στο θέμα της ανακαίνισης κι αντικατάστασης του παλιού κι ενεργοβόρου εξοπλισμού που διαθέτουν τα κτίρια.

Η οδηγία της ΕΟΚ για την εξοικονόμηση ενέργειας και παράλληλα η επιτακτική ανάγκη μείωσης της μόλυνσης του περιβάλλοντος, αποτελούν ευκαιρίες για όλο τον κλάδο (μελετητές, έμποροι, εγκαταστάτες) κι απαιτούν την εντατικοποίηση των προσπαθειών μας προς αυτήν την κατεύθυνση.

Τέλος, η αίσθηση όλων των παρευρισκόμενων, συνέκλινε στο συμπέρασμα ότι πρέπει να εστιάσουμε την προσοχή μας σε αυτόν τον τομέα, εφόσον οι νέες κατασκευές έχουν μειωθεί στο ελάχιστο.

Κατεβάστε το Ενημερωτικό Φυλλάδιο της ΕΝΕΕΠΙΘΕ

Επικοινωνία

ΕΝΩΣΗ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΘΕΡΜΑΝΣΗΣ-ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ
Αλωπεκής 52-54, Κολωνάκι
Τ.Κ.: 10676
Τηλ.: 210 36.31.207
Φάξ: 210 33.88.523
E-mail: info@uhhe.gr

Kοινωνικά Δίκτυα